Trädgårdstjänst Göteborg

Varmt välkommen till Städ GBG – trädgårdstjänst i Göteborg

Kvalitativa städtjänster

Varmt välkommen till Städ GBG, en firma för dig som är intresserad utav vår trädgårdstjänst i Göteborg eller med någon städtjänst. När du väljer oss som din firma, så genomför vi jobbet utifrån dina behov och önskemål. I vårt utbud finns utöver trädgårdstjänst i Göteborg även hemstädning och dylikt. Vi anpassar oss alltid till våra kunder och kan därigenom vara behjälpliga med det allra mesta.

Vi erbjuder heltäckande lösningar till rimliga priser åt både privatkunder och företag. Till oss kan alla vända sig! Om du är intresserad av att anlita vår kvalitativa firma så är du välkommen att höra av dig till oss, för att komma fram till en bra lösning. Du kan även läsa mer om vad det är vi erbjuder under fliken tjänster.

Kvalitet

Välkommen till Städ GBG när du behöver trädgårds- eller städservice. Vi är en firma som utför bland annat kontorsstädning och trappstädning. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga parametrar som vi alltid har i beaktande när vi utför våra uppdrag.

Nöjda kunder

Vi genomför alltid vår städservice till dess att du som kund är 100 procent nöjd och har erhållit de resultat som önskas. Vi försöker alltid anpassa vårt arbete efter de förutsättningar och önskemål som du som kund har.

Små & stora uppdrag

Vi finns till för dig som behöver hjälp vid ett enstaka tillfälle. Vi finns lika mycket till för dig som vill abonnera på en städtjänst. Med andra ord så är vi en städfirma som kan anlitas för både stora och små uppdrag.

Vill ni veta mer?